IT-asszisztens

 

Ön sem szeret várni a rendszergazdára?


Mi senkit nem várakoztatunk meg. Tudjuk, hogy a fővárosban még kis távolságok is nehezen tehetőek meg. Autóban ülve, egy dugóban várakozva senki nem tud értéket hozzátenni az Ön vállalkozásához.

Ezért az IT-asszisztens szolgáltatás alapja a szélessávú internet szolgáltatásra épülő távelérés.

 
Az internet ma már közmű. Nem luxus, nem kuriózum, hanem a mindennapi munkavégzés és kapcsolattartás egyik elfogadott és bevált formája, alapja.

Az IT-asszisztens szolgáltatás keretében az Ön számítógépeit, szervereit, de ezeken keresztül bármely informatikai eszközét irodánkból, biztonságos és titkosított kapcsolaton keresztül elérhetjük, így gyakorlatilag a bejelentés pillanatában megkezdjük a hiba elhárítását.

 

A statisztikák szerint az esetek 80%-ában a bejelentővel folytatott telefonbeszélgetés alatt megoldjuk a problémát. A felhasználók így gyorsan megkapják azt a támogatást, amire a számítógépük előtt ülve szükségük lehet.

 

A költségesebb és időigényesebb helyszíni kiszállásra pedig csak hardverhiba esetén kerül sor, így nem telik az Ön munkaideje várakozással.

Online 24 órás monitorozás szolgáltatásunk révén arra is lehetőség van, hogy fontosabb alkalmazásai, szerverei felmerülő hibáiról azelőtt értesülhessünk – és intézkedhessünk - hogy azok az Ön számára észrevehető hibát generálnának.

Szükség esetén a cserealkatrészt gyors futár partnerünk a helyszínre szállítja, a mérnök vagy technikus kollégánk pedig a helyszínre érkezve megoldja a problémát.

 

 

it-asszisztens.hu © Minden jog fenntartva!
tel: +36 1 2099123 | e-mail: info@it-asszisztens.hu