IT-asszisztens

 

Rugalmas rendelkezésre állás

 

Informatikai rendszer nélkül ma már kevés vállalkozás tud dolgozni. Annak érdekében, hogy vállalkozása ne tehernek, hanem lehetőségnek, segítségnek érezze informatikai rendszerét, szükséges, hogy az rugalmasan, megfelelően működjön, legfőképpen a kritikus pillanatokban.

Hatalmas üzleti kockázatot okoz az IT rendszer hibás működése határidők közeledtével, pályázatok leadásakor, adóbevallás elkészítésekor, esetleg fontos üzleti partner látogatásakor.

Viszont egy teljeskörű (24/7) 2 órán belüli problémamegoldásos rendelkezésre állás pedig természetesen költségesebb, mint egy egy munkanapon belüli szolgáltatás. Közösen meg tudjuk határozni azokat az intervallumokat amikor az Ön üzletének igazán szüksége van ránk, tehát Ön nem fizet feleslegesen rendelkezésre állásunkért, azokban az időszakokban amikor arra nincs szüksége.

Informatikai rendszerének karbantartását, a frissítések, telepítések futtatását, eszközök és kellékanyagok cseréjét akár az Ön munkaidején kívül is elvégezzük (akár helyszíni kiszállás nélkül), a fennakadások elkerülése érdekében. A mi célunk is az, hogy az Ön rendszere fennakadások nélkül, kizárólag az Önnek profitot hozó céljait szolgálja.

 

it-asszisztens.hu © Minden jog fenntartva!
tel: +36 1 2099123 | e-mail: info@it-asszisztens.hu